Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuw verschenen bij Rinnah

Eva Magazine Nummer 3 - 2024
voorraad onbekend
€ 8,95

Eva is in Nederland het grootste christelijke magazine voor vrouwen. Iedere maand biedt Eva bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden. Herkenbare geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan.

Christelijk magazine voor vrouwen
Het doel van Eva magazine is jou als vrouw te inspireren om je christen-zijn in het leven van alledag vorm te geven en als christen vrouw voluit tot je recht komen.

Positief magazine voor vrouwen
Eva bevat artikelen om over na te denken en kijkpagina's om van te genieten. Het magazine kiest voor een positieve insteek.

Hoge waardering
Eva wordt iedere maand verstuurd naar 48.000 abonnees. Maar het wordt door veel meer vrouwen én mannen gelezen. Uit onderzoek blijkt dat Eva iedere maand minstens 150.000 mensen bereikt die het magazine waarderen met een 7,8!

MUS Magazine - Taal Limited edition. No. 6
voorraad onbekend
€ 12,95

Zomereditie
TAAL - limited edition no. 6

MUS magazine is een christelijk magazine voor vrouwen. In het magazine is er aandacht voor huis, tuin, keuken en voor vrouwelijkheid.

Meer dan 100 pagina's met onder andere:

* De taal van de liefde
* Tips voor een geordende boekenkast
* Leesonderwijs
* Getuigen op straat
* Tuintips voor de zomer
* En nog veel meer

MUS magazine is volledig advertentievrij.

voorraad onbekend
€ 7,95

Terdege is hét magazine voor het hele gezin. Met mooie reportages, boeiende interviews en handige tips en ideeën. Voor de kinderen wordt tweewekelijks het blad Kits (6-12 jr.) bijgevoegd.

Terdege is een blad met interviews, achtergronden, columns e.a. over christenzijn in onze maatschappij, in een frisse en overzichtelijke vormgeving.

In dit zomernummer o.a.:

* Veel mensen dromen van een tiny house, Jan Willem en Kimke wonen er! “De stad is 180 graden anders dan dit. Nu hebben we scharrelkinderen.”
* Je reuma weg door je voeding aan te passen, kan dat?
* De laatste aflevering van “samen uit-samen thuis”: over jonge stellen die ook elkaars collega's zijn.
* De oorlog van morgen komt uit het stopcontact, zei een oud-minister van defensie ooit. Is een gevechtstank van 60 ton nog wel nodig? “Een leger zonder tanks is als een tandarts zonder boor.”
* Mét leuke puzzels en prijzen!

voorraad onbekend
€ 7,25

juni: In Walcherse streekdracht

Een uitgave met sterke vrouwen! Jade Koop geeft de boer het broodnodige perspectief door de aanplant van bomen. Broes Janssen vond haar levenslust terug dankzij de Engelse vechtkriel: “Mijn eerste uur met de kippen en de dag is al gemaakt.” En Janny Schroevers houdt de cultuur van taal en dracht hoog in Arnemuiden, want: “Je mos goed in beweging blieven op mien leeftijd.” Voor wie praktisch is ingesteld kan aan de slag met de tips van Diana Stek om de groentekas productief te houden, zonder schimmels en met een goede vochtbalans.

Inkijkexemplaar.

In Landleven juni:

Lekker eten
Echte Friese mosterd
Aardappelsalade
Broodje gegrilde kip
Mosterdmayonaise
Worteltaart met spelt en walnoot

Dieren
Engelse vechtkrielen
Koeienrassen

Creatief bezig
Brons van Peter Stet
Nick maakt een banktafel
Gedraaid uit vers hout

Erf en tuin
Tuin Feest is echt tuinfeest
Beleid in de broeikas
Groene tips
Boom met een verhaal: kersen in Cothen

Buitenwonen
Verbouwing voor-na, in Ruurlo
Interieur in Heinenoord
Landleven van Bert en Anna Schalk

Platteland
Zeeuwse dracht in Arnemuiden
Pionier in de agroforestry
Vrije oogst in Hof Bredelaar

In elk nummer
Te hooi & te gras
Postbus Landleven
Dierentips
Column dierenarts Erwin de With
Agenda juni/juli
Rond het Erf: ijsvogel
Column Margreet
Vraag & aanbod
Volgende maand

voorraad onbekend
€ 22,95

Serie: Nir Tavor Mossad thriller - deel 3

Moskou is woedend – en zint op wraak

De spanningen bereiken een hoogtepunt. De westerse markten, die ooit van Russisch gas afhankelijk waren, proberen hun energiebehoefte nu via Israël te vervullen. Rusland is woedend en onderneemt heimelijk actie om zijn belangen te beschermen via zijn nieuwe bondgenoot Iran en de door Iran gesteunde milities.

Israëls elitestrijdkrachten en de Mossad gaan undercover en ontdekken dat het Kremlin een grote aanval op Israël voorbereidt. Op zoek naar aanwijzingen duiken Mossad-agenten Nir Tavor en Nicole le Roux in de verraderlijke onderwereld van Russische oligarchen, macht en decadentie.

Met elk gevaar dat hen belaagt, groeit Le Roux' pas gevonden, christelijke geloof. De moegestreden Tavor wordt geplaagd door dromen uit zijn verleden en moet iets met de herinneringen en pijn die hij had weggestopt.

In deze opwindende thriller komt het geweld tot een uitbarsting, terwijl Tavor en Le Roux er alles aan doen om een vernietigend conflict te voorkomen. Zijn ze de vijand te slim af of hebben hun daden rampzalige gevolgen? En hoe groot is de kans dat Tavors Kidon-team het overleeft wanneer onvoorziene krachten de hele operatie ontwrichten?

voorraad onbekend
€ 23,99

'Wat ik je wil zeggen' van Courtney Walsh is het derde en laatste deel in de serie Terug naar het eiland. Emma Woodson hoopt dat de straten van Nantucket en de charme van het familiehuis van haar overleden echtgenoot een nieuwe start zullen zijn voor haar en haar zoontje. En een droombaan in een kunstgalerie is nóg een stap op weg naar een nieuw leven.

Niets lijkt een hoopvolle toekomst in de weg te staan. Om het appartement boven haar garage op te knappen en te verhuren, schakelt ze de hulp in van de knappe Jameson. Maar die draagt een groot geheim met zich mee dat alles wat ze heeft opgebouwd op losse schroeven kan zetten.

voorraad onbekend
€ 9,-

Het opleggen van handen is een studie editie van een toespraak van Derek Prince. Deze studie is geschikt voor persoonlijke studie en voor groepen.

Het opleggen van handen is één van de basisbeginselen van het geloof, en een krachtige manier waarop God Zijn kracht wil doorgeven om te bevestigen, te zalven, te genezen en toe te rusten.

In Hebreeën 6:1-2 vinden we een opsomming van de zes grondbeginselen van het christelijk geloof. Nummer vijf in dit rijtje is het opleggen van handen, een belangrijke instelling van God, bedoeld om Zijn kracht aan elkaar door te geven. Dit boek is weer zo'n typische, compacte studie van Derek Prince, die de Bijbelse praktijk van handoplegging grondig uitlegt en toelicht. We zien hoe, wanneer en waarom Nieuwtestamentische christenen elkaar de handen oplegden: om genezing mee te delen, om de kracht van de Geest over te dragen, om diakenen aan te stellen, om apostelen en oudsten te bevestigen, en om geestelijke gaven door te geven.

Deze voorbeelden motiveren je om - niet lichtvaardig of zoals de Bijbel het noemt 'overijld' -maar wel vrijmoedig, geleid door de Geest en vanuit een nederig hart, de praktijk van handoplegging ook vandaag te gebruiken om Gods kracht door te geven in de gemeente.
Oorspronkelijke titel: Transmitting God's Power.

voorraad onbekend
€ 21,99

In Leven zonder God onderzoekt Rik Peels het atheïsme vanuit een nieuw perspectief, dat verder gaat dan het sterk gepolariseerde debat over argumenten voor en tegen het bestaan van God.

In debatten over godsgeloof hebben atheïsten, agnosten en gelovigen iets over het hoofd gezien. De aandacht is voornamelijk uitgegaan naar argumenten voor en tegen het bestaan van God, maar atheïsme zelf is niet voldoende onderzocht. Terecht hebben atheïsten ieder aspect van een godsdienstige levensbeschouwing aan de orde gesteld. Maar het wordt nu tijd om atheïsme zelf op die manier kritisch te onderzoeken.

In dit boek probeert Rik Peels niet alleen atheïsme beter te begrijpen, maar ook eerlijker te evalueren. Wat is er zo aantrekkelijk aan atheïsme? Zijn er specifieke denkwijzen die mensen richting atheïsme leiden? En los van de vraag of de atheïstische argumenten het bestaan van God weerleggen, valt er misschien iets te leren van atheïsme voor ons allemaal? Met deze rijke verkenning van doelbewust leven zonder God transformeert Rik Peels het debat tussen atheïsten en gelovigen tot een streven naar een dieper begrip van elkaar.

'Ik kreeg een fraaie spiegel voorgehouden: wat motiveert de atheïst en wat zijn bepalende biografische momenten? Peels spoort ons aan om met een open, nieuwsgierige blik op zingevingsdate te gaan. Mooi advies.' - Stine Jensen, filosoof

'Een goed boek, het lezen waard. De meningsverschillen zetten mij - en ik hoop ook jou - ertoe aan om dieper na te denken over de onderwerpen die Peels bespreekt.' - Michael Ruse, wetenschapsfilosoof

'Deze vlot geschreven studie heeft een verrassende insteek: wat als we als gelovigen en atheïsten uit onze loopgraven zouden komen om oprecht naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren? Wordt het daar na de talloze onbesliste debatten niet eens tijd voor? Peels begint er in elk geval maar mee om zich op deze leergierige manier op te stellen - zonder er een geheim van te maken dat hij dat als gelovige doet.' - Gijsbert van den Brink, theoloog

voorraad onbekend
€ 34,50

In de Groeibijbel vertelt Piet van Midden 225 bijbelverhalen opnieuw, speciaal voor jonge mensen en zij die niet bekend zijn met de Bijbelverhalen. De Bijbel is een verhaal apart. Bij het lezen stap je een heel andere taal, tijd en wereld binnen. En dan kun je als lezer - en zeker als je jong bent of onbekend met de Bijbel - soms gauw afhaken. Piet van Midden beschrijft de verhalen knap, verrassend en verfrissend. In de ruim 200 verhalen komt de hele Bijbel aan de orde.

voorraad onbekend
€ 24,95

'Wil je je mobiel wegleggen? We zitten nu te eten.' 'Laat je telefoon beneden als je naar bed gaat.' 'Niet langer dan een uur op je playstation hè.' Herkenbaar?

Kinderen groeien vandaag op in een wereld die totaal anders is dan die van eerdere generaties. Het grote verschil? In één woord: technologie. Online zijn is voor onze tieners net zo normaal als ademhalen, fietsen of water uit de kraan. Een heel groot deel van hun tijd brengen ze door op het internet, met social media of in games.

Veel ouders worstelen met deze nieuwe werkelijkheid. Ze vragen zich af: Hoeveel schermtijd is gezond? Welk effect hebben al die (sociale) media op mijn kind? Moet ik met hen in gesprek over porno? Worden mijn jongens gewelddadig van games? Mag ik toezicht houden op wat ze online doen? Hoe bescherm ik ze tegen alle troep die op hen afkomt?

In dit boek neem ik, Leenard Kanselaar, je mee in de wereld van tieners, sociale media, games en influencers. We gaan samen op zoek naar antwoorden op bovenstaande en andere vragen. Ik geef informatie, inzicht en richtlijnen. Het is mijn gebed dat mijn boek je helpt om de online wereld beter te begrijpen, en je aanmoedigt om actief aan de slag te gaan met de (media-)opvoeding van je kinderen. Daar plukken jijen jullie kind(eren) nu en later de vruchten van!

voorraad onbekend
€ 15,95

Had Adam een navel?
- Waarom staan letters op een toetsenbord in zo'n gekke volgorde?
- Moest Adam met een rib minder leven?
- Gaan vissen niet dood als de bliksem inslaat op zee?
- Hadden leeuwen in het paradijs al scherpe tanden en klauwen?
- In wat voor vis zat Jona?
Het leven zit vol vragen. Of je nu naar je goudvis kijkt (hebben die diertjes echt een geheugen van maar 3 seconden?) of je psalmboekje openslaat (wat betekent 'frygisch' dat boven de psalmen staat?)... Als je er even bij stil staat, kom je erachter dat de wereld vol zit met kleine geheimen.

Elke week druppelen dat soort nieuwsgierige vragen binnen bij de redactie van Weet Magazine. In dit boek kom je daarvan een selectie tegen. Of je nu een kritische student bent of een nieuwsgierige ouder, met de 75 vragen in dit boek kun je je hart ophalen.

Weet Magazine is een tweemaandelijks verschijnend populairwetenschappelijk tijdschrift. Het beschrijft de leukste ontdekkingen uit natuur, techniek en wetenschap vanuit een Bijbels perspectief. Zie voor meer info www.weet-magazine.nl.

voorraad onbekend
€ 14,95

Waar bent U God? Deze vraag is meteen de korte samenvatting van de eerste 23 jaar van mijn leven. Ik probeerde God te vinden, maar vond Hem niet. Ik bad, maar hoorde niets. Las mijn Bijbel... en begreep het niet. Het was zo leeg en het bleef zo stil. Door die stilte gaf ik langzaam mijn geloof op. Waarom zou ik luisteren naar een God die misschien wel het beste met mij voor heeft maar Zich niet laat horen? Hoe kan ik een relatie aangaan met Iemand die niet terug praat? Waarom zou ik me houden aan regels van Iemand waar ik niets mee heb?

In onze tijd is er een grote honger naar echtheid, zingeving en verdieping. In mijn boek wil ik je laten zien hoe ik Gods oneindige liefde voor mij ontdekte en Hem alsnog vond. Ik wil je handvatten geven voor hoe ook jij een relatie met God kunt krijgen en hoe je Zijn stem kunt leren verstaan, hoe jong of oud je ook bent. Iedereen kan Gods stem verstaan. God is veel concreter dan jij tot nu toe misschien voor mogelijk hebt gehouden!

Carolijn de Bresser (1996) studeerde scheikunde en geneeskunde en is daarna gaan werken als arts en onderzoeker.In 2019 heeft ze een DTS gedaan in Australië, waarna ze haar keuze voor God heeft gemaakt. Naast haar werk in het ziekenhuis is ze met veel vreugde betrokken bij jongerenwerk in de kerk en onder studenten. Iedereen kan Gods stem verstaan is haar eerste boek.

Wandel in de liefde Agteresch, ds. H.J.
voorraad onbekend
€ 19,90

Overdenkingen over huwelijk en gezin.

In de huidige, liberale wereld komt heel wat op ons af. Allerlei opvattingen – ook over echtscheiding, huwelijk en gezin – veranderen dusdanig, dat we kunnen spreken van een cultuurcrisis. Het gaat om een ideologie die wordt opgedrongen via de media, op de scholen, en zelfs in de kerken. Op ons rust de roeping om dit te doorzien, om op te passen voor gewenning, om te waken dat we onbewust onze mensvisie laten bepalen door het seculiere gedachtegoed.

Vanuit dat besef heeft ds. Agteresch een serie preken gehouden over huwelijk en gezin. Deze preken vormen de basis voor deze bundel overdenkingen.

Geschikt voor: jongvolwassenen en ouderen, (pas) getrouwde stellen.

De hemel te rijk Dekker, Pieter Dirk
voorraad onbekend
€ 17,99

In De hemel te rijk verkent Pieter Dirk Dekker een nieuwe kijk op het omstreden begrip uitverkiezing. Dure auto's, succesvolle outfits, gelikte livestreams - wie een kerk bezoekt, merkt lang niet altijd dat God vooral oog voor de armen heeft. Toch is dat wat de Bijbel betreft een cruciaal aspect van het evangelie. Sterker nog: sommige Bijbelteksten stellen dat God de armen uitverkoren heeft. Tegenover een almaar populairder welvaartsevangelie zet Pieter Dirk Dekker de vraag: wat betekent het om rijk te zijn, als God de armen uitverkoren heeft?

voorraad onbekend
€ 18,90

Uit het leven van ouderling A. de Deugd.

De 'Zeelandia Brothers' waren een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Ze stonden bekend als 'wereldberoemde Boeren-acrobaten'. De gebroeders De Deugd uit Dordrecht oefenden in een schuur op de tuinderij van hun vader net zo lang totdat ze halsbrekende toeren konden vertonen. In Dordrecht traden ze op in Kunstmin onder de naam 'De Dordtsche Acrobaten' of 'The 4 Powerboys'. Ze maakten plannen om naar Amerika te gaan. Gods weg was echter anders. Hij greep verschillenden uit het gezin De Deugd in het hart. Hun leven veranderde radicaal.

Arie de Deugd (1896-1973) werd later ouderling in de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Dordrecht. Hij diende in eenvoud en met ootmoed. Ds. F. Mallan zei bij zijn begrafenis: 'De Deugd is toneelspeler geweest in de wereld, maar niet in de godsdienst.' Veel strijd en aanvechting was zijn deel, maar hij mocht bij tijden ook getuigen: 'Schoon 'k arm ben en ellendig, denkt God aan mij bestendig.'

Stil tot God Ruitenburg, ds. P. van
voorraad onbekend
€ 12,90

Vriendschappelijke omgang met God: het lijkt onmogelijk. En toch kan het, omdat de verheven God Zijn eniggeboren Zoon mens liet worden om naast ons te komen staan. Hij daalt laag af, laat Zich vinden, spreekt van hart tot hart door Zijn Woord en de Heilige Geest. Daar is stille tijd voor, tijd om vriendschap met God te ervaren, om Zijn Geest in ons te laten werken.

Van nature zijn we vijanden van God. Alleen de Heere kan een honger naar Zijn vriendschap werken. Zonder deze vriendschap is stille tijd kaal en oppervlakkig. Maar wat is het rijk om dicht bij God te zijn. Dan kan stille tijd wonderlijk goed zijn. Hoe afhankelijker we van God zijn en hoe meer we Hem nodig hebben, hoe beter.

Leerlingen Molenaar, Daan
voorraad onbekend
€ 17,50

Hoe leef ik een goed leven? Hoe word ik gelukkig? Waar kan ik kracht uit putten? Waar draait het echt om in dit leven?

Jezus weet wel raad met deze vragen. Zijn onderwijs is zowel revolutionair als heel concreet.

Hoe concreet, dat ontdekken we aan de hand van Jezus' Bergrede uit het bijbelboek Matteüs. Je zult zien: Jezus volgen heeft gevolgen voor bijna alles. Van hoe we naar onszelf kijken tot hoe we omgaan met wie we samenleven. En van hoe we omgaan met geld en bezit tot hoe we naar de toekomst kijken. Ga mee en laat je verrassen — voor het eerst of opnieuw — door wat het betekent om leerling van Jezus te zijn en welk verschil dat maakt in je leven.

voorraad onbekend
€ 22,99

Leven in de rouwerij is het ervaringsverhaal van Marieke Foppen en Marieke van Lierop over het verlies van hun beide mannen door zelfdoding. Wanneer de twee Mariekes in 2017 beiden hun man verliezen door zelfdoding, zijn ze 25 en 30 jaar oud. In hun boek Leven in de rouwerij schrijven deze levenslustige vrouwen op een heerlijk eerlijke manier over hoe hun leven opnieuw vorm krijgt na dit onverwachte verlies, met ruimte voor tranen en een tikkeltje zwarte humor. Als in een reisgids nemen deze Widowchicks de lezer mee in hun achtbaan door de wereld van rouw. Dit boek biedt herkenning, hoop en een glimlach voor iedereen die rouwt, mist en verder moet. Met bijdragen van experts Manu Keirse, Riet Fiddelaers, Marinus van den Berg, Derek de Beurs, Jos de Keijser, Annemiek Dogan, Marleen Stelling en 113 Zelfmoordpreventie.

voorraad onbekend
€ 16,95

In dit puzzelboek is van alles te zien en te tellen. Wie wonen er in de huizen op nummers 1, 2, 3, 4, en 5? Hoeveel ramen tel je in elk huis? Tel een hoeveel hondjes er aan het spelen zijn.De huizen staan steeds op een andere locatie: aan de haven, een gracht, een pleintje, een park en er is een huis met een grote tuin. Er is niet alleen buiten van alles te zien. Kijk maar door de ramen van de huizen naar binnen. Wat doen de bewoners? De puzzelstukken zijn aan beide zijden bedrukt. Als je de puzzelstukken uit het boek haalt, kun je met alle stukken één groot huis maken. Of leg een cijfertoren met de achterkant van de stukken. Puzzel je mee?

voorraad onbekend
€ 14,95

Wat ziet nijntje? Een bal, een beer en nog veel meer. Met achter in het boek een spiegeltje. Wat zie jij?De illustraties in reliëf dagen uit om meer met dit boek te doen. Kijk naar het plaatje, voel de vorm en benoem wat je ziet. Ideaal voor dreumesen die de wereld aan het ontdekken zijn.

voorraad onbekend
€ 9,95

Hoe voelt nijntje zich? Nijntje is vaak blij, maar soms is ze verdrietig of bang. Herken jij deze gevoelens?In het kleine boekje van dit boek-in-boek format zoek je de passende emoties bij de pagina's van het grote boek. Sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek.

Het zonnige zomerpuzzelboek Taylor, Emma; Selbert, Kathryn
voorraad onbekend
€ 12,50

Ben je klaar voor zeeën van zomerpret? Dit boek staat vol met:
- Geheugenspelletjes
- Zanderige zoek-de-verschillen
- Tropische quizzen
- Zoek-en-vind-puzzels- Sudoku's met plaatjes
- Schattige tekeningen om in te kleuren
Gegarandeerd urenlang plezier tijdens de zomervakantie.

Juf op hol Oranje, Corien
voorraad onbekend
€ 11,99

Juf Fiep is 10 jaar juf, en daarom zorgt groep 3 voor een leuke verrassing: een ochtendje karten op het schoolplein. Maar er gaat iets helemaal mis. Een rat heeft de remkabel doorgebeten, en de rem doet het niet meer. De kart van juf Fiep slaat op hol. Lukt het de dappere kinderen van groep 3 om hun juf te redden?

voorraad onbekend
€ 11,99

'Wat zie jij op de boerderij?' is een interactief telboek vol schapen, koeien, varkens en andere favoriete boerderijdieren - en natuurlijk een brullende trekker! Welke dieren komen er voorbij op Boer van Bemmels boerderij? Verschuif de knoppen over de pagina's en breng de drukke boerderij tot leven.

Kinderen kunnen met de knoppen langs de landweg schuiven om alle favoriete boerderijdieren te tellen en aan het einde van het boek naar bed te brengen. Dit unieke telboek, met charmante retro-illustraties en een vleugje nostalgie, is perfect om kinderen vertrouwd te maken met tellen en cijfers.

Geschreven door bestsellerauteur Camilla Reid en prachtig geïllustreerd door Jill Howarth, is dit boek een geweldige toevoeging aan de boekenkast van elke jonge dierenliefhebber vanaf 18 maanden.

Buggy Bijbel Weerd, Willemijn de
voorraad onbekend
€ 9,99

Deze Buggy Bijbel is een mooie eerste introductie van de Bijbel voor baby's. Het boek bevat kleurrijke plaatjes en eenvoudige woorden en is door de ring makkelijk vast te maken aan een box of buggy.

voorraad onbekend
€ 14,99

In dit kleurboek vind je 30 kleurplaten die het verhaal van de ark van Noach uitbeelden. Met uitnodigende kleurplaten op verschillende niveaus is dit kleurboek geschikt voor alle leeftijden. Het complete verhaal van de ark van Noach niet in woorden, maar in tekeningen! Uitscheurbare kleurplaten op meerdere niveaus. Levendige tekeningen van illustrator Anita Lieftink.

voorraad onbekend
€ 8,99

In dit nummer van De Nieuwe Koers opnieuw messcherpe opinies en achtergronden.

* Commentaren
* Essays
* Columns
* Boekrecensies
* Interviews

En natuurlijk nog veel meer!