Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuw verschenen bij Rinnah

27 artikelen
pagina 1 van 3
voorraad onbekend
€ 21,99

De rand van de wereld van Andrew J. Graff is een avontuurlijke coming-of-ageroman.
Wanneer de tienjarige Fish zijn beste vriend Bread te hulp schiet omdat zijn vader hem mishandelt, loopt dit helemaal verkeerd af. De twee jongens denken dat ze een moord hebben gepleegd en vluchten de ruige bossen van Wisconsin in, op weg naar de vader van Fish. Ondertussen proberen de volwassenen hen te vinden. Wat volgt, is een meeslepende zoektocht met thema's als hoop en verlies dat zich aftekent tegen het onstuimige landschap van de Upper Midwest.

Een meeslepende, grootse roman. - The New York Times

Een meeslepend avontuur vol gevaar, moed en humor. - Richard Russo

Woorden voor jou

Woorden… van troost, herkenning, kracht, liefde, moed en hoop voor jou

Set van 8 bemoedigingsboekjes in wikkel.

De boekjes zijn geniet gebrocheerd
Pagina's per boekje 32

Vrouwen in beeld Luitjes, Carolien
voorraad onbekend
€ 24,99

Kleding: voor de ene vrouw een noodzakelijk kwaad, voor de ander een bron van vreugde. Een keuze maken, daar ontkomt niemand aan. Hoe maak je die keuze?

Wat zegt de Bijbel over kleding en hoe ga je om met schoonheidsidealen, gebrokenheid en imperfectie? Hoe kunnen we, gemaakt naar Gods beeld, Hem weerspiegelen in deze wereld en hoe kan genade goudlijm de scherven van ons bestaan schoonheid en heelheid brengen? De prachtige portretten van bekende en minder bekende vrouwen in dit boek, onder andere Marlies van der Staaij en Christine Stam, vertellen wie zij zijn, welke kleuren hen flatteren, hoe zij op grond van de Bijbel keuzes maken in kleding, maar ook hoe ze omgaan met imperfectie en hoe ze de gebrokenheid van het leven ervaren.

De interviews met deze vrouwen zijn te beluisteren als podcast en worden uitgezonden als serie radioprogramma's bij de Reformatorische Omroep. Een praktisch en bezinnend boek over kleding en schoonheid in gebrokenheid. Met vragen om als vrouwengroep in gesprek te gaan.

voorraad onbekend
€ 21,99

Han van Bree blikt terug op het jaar 2021 – 60e jaargang van Het aanzien van 2021

In Het aanzien van 2021 geeft Han van Bree op zijn bekende en veelgeprezen manier een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws: direct, verhelderend en met humor.

De opvallendste nieuwsverhalen uit binnen- en buitenland van het hele jaar komen aan bod, voorzien van de beste foto's. Naast wereldschokkende gebeurtenissen ook ruimschoots aandacht voor rages, sport en cultuur.

Een greep uit de inhoud:

* Ever Given blokkeert Suezkanaal
* vaccinatiecampagnes gestart
* Max Verstappen wint wereldtitel Formule 1
* inauguratie Joe Biden
* Peter R. de Vries sterft na aanslag
* Arc de Triomphe ingepakt
* Oranjesuccessen op Olympische Spelen
* tijdperk Angela Merkel voorbij
* 'functie elders' voor Pieter Omtzigt
* Trumpaanhangers bestormen Capitool
* staatsgreep in Myanmar
* één week winterweer
* VVD en D66 winnen verkiezingen
* militair Jürgen Conings verdwijnt
* gasprijzen stijgen explosief
* Måneskin wint Eurovisie Songfestival
* Squid Game populair
* Italië wint EK voetbal
* overstromingen treffen België en Nederland
* natuurbranden rond Middellandse Zee
* Taliban grijpen de macht in Afghanistan
* Bart De Pauw veroordeeld
* prinses Amalia 18 jaar
* recordformatie in Nederland

Landleven special Brood

Brood bakken heeft iets magisch. Met vier simpele basisingrediënten: meel, water, gist en zout maak je knapperig en heerlijk geurend brood. In deze Landleven special vind je onze lekkerste recepten voor broodjes, zachte bolletjes, gevulde kerststollen of zoete kaneelbroodjes.

Inkijkexemplaar.

We laten thuisbakkers aan het woord en horen hun tips en recepten. Je leest meer over zelf graan malen en deeg laten rijzen en over bijzondere ingrediënten die je kunt gebruiken, zoals bieten, aardappel, bier of bananen.

Daarnaast bevat deze special recepten voor feestelijke broden en broden uit verschillende streken.

Op de bouwplaats Göbel, Doro; Knorr, Peter
voorraad onbekend
€ 14,99

Volg alle mensen en dieren, en je merkt dat dit boek niet één verhaal, maar tientallen verhalen bevat!

Op de bouwplaats valt een boel te beleven. Er staan een kraan en een graafmachine, en er wordt gemetseld en getimmerd. Iedereen is hard aan het werk, want er wordt een heel nieuw huis gebouwd!

Wat er allemaal te ontdekken valt: De hijskraan wordt opgebouwd - Bouwvakker Erwin vindt een schat - Schilder Piet is nogal onhandig - Ben en zijn vrienden zoeken een voetbalveldje - De brandweer rukt uit - Aiko speelt voor spook - Hond Momo krijgt ook een nieuw huis

voorraad onbekend
€ 24,95

Het Boek van geheimenissen is een soort schatkist, waaruit je iedere dag nieuwe, verrassende cadeaus kunt opdiepen. Een dagboek waarin je nieuwe dingen leert over God en Zijn woord, vanuit een heel andere invalshoek dan je gewend bent. Rabbi Jonathan Cahn schreef het. In de woestijn ontmoet je een man, een leraar, die je meeneemt op reis, langs de bergtoppen van het Beloofde Land, naar grotten en spelonken, de tenten van de aartsvaders, met olielampen verlichte kamers vol oude boekrollen en mysterieuze vaten. Iedere dag maakt deze leraar je een nieuw geheimenis vanuit de Schrift bekend.

Onze vertaalster schreef erover: 'Jonathan Cahn slaat als Messiasbelijdende Jood een heel mooie brug tussen het jodendom en het christendom, en het oude verbond en het nieuwe verbond.'
Onze corrector: 'Een prachtig boek. Ik heb er veel van geleerd en ben er door opgebouwd in mijn geloof. Ik hoop dat dit boek vele harten hier in Nederland zal bereiken.'

voorraad onbekend
€ 17,95

Je leest veel namen in de Bijbel. Meestal ben je ze alweer vergeten als je de Bijbel dichtslaat. Maar, wie was die man/vrouw eigenlijk en wat kan ik van hem/haar (niet) leren. Zo proberen de schrijvers Bijbelse namen een gezicht te geven. De namen worden in alfabetische volgorde behandeld. Dus de ene keer zitten we in het OT en de andere dag in het NT. Zo komen, voor ons onbekende mensen, voor het voetlicht en gaan we op facetten van meer bekende Bijbelse figuren in. De scribenten proberen een eerlijk beeld van hem/haar te schetsen.

Het dagboek is geschreven voor 17-plussers. De schrijvers komen uit vier reformatorische kerken. De meesten van hen hebben een onderwijsverleden. Neem en lees. Je zult er geen spijt van krijgen.

voorraad onbekend
€ 18,50

Het bijbelboek Nehemia bevat een belangrijke boodschap voor onze tijd. Jeruzalems muren waren verscheurd en haar poorten met vuur verbrand. In dat beeld herkennen we iets van de hedendaagse nood op het kerkelijk erf. Nehemia mocht lastdrager zijn in de nood van Sion. Biddend en werkend heeft hij leiding gegeven aan het herstel van de stad zijner vaderen en de dienst des Heeren.

Daarin is hij een voorbeeld voor ons. Het is alsof Nehemia ons zeggen wil: We hebben geduchte vijanden, we zijn aan alle kanten ingesloten en het werk groeit ons boven het hoofd. Maar we hebben een Krijgsman in ons leven Die door niets en niemand te vellen is, een grote en vreselijke Heere. De overste Leidsman van Zijn volk en de Voleinder des geloofs.

voorraad onbekend
€ 17,95

Misschien herken je het. Je zou vaker willen bidden,maar iedere dag weer glipt de tijd je door de vingers. Of, je neemt die tijd wél, maar door de vele prikkels die al bij je zijn binnengekomen, krijg je je gedachten niet meer op orde. Of je hebt er al zo vaak voor gebeden, dat je bijna moedeloos bent en de woorden niet meer kunt vinden. Fijn om dan een dagboekje te hebben dat je helpt om je gebedsleven structuur te geven en woorden aan je gebeden.Jezus hoort je bemoedigt, omdat het gebaseerd is op het woord van God, en omdat het je helpt tijd te nemen voor God en met God. De Here Jezus verlangt ernaar jouw stem te horen en van jou te horen wat er in je hart leeft. Hij hoort je, elke dag!

Sarah Young is auteur van populaire dagboeken als Dicht bij Jezus, Ik ben altijd bij je en Vandaag met Jezus. Samen met haar man heeft ze jaren als zendeling gewoond en gewerkt in Japan en Australië. Inmiddels woont het stel weer in de Verenigde Staten.