Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuw verschenen bij Rinnah

21 artikelen
pagina 1 van 3
voorraad onbekend
€ 6,75

Landleven juli 2022
Indrukwekkend zijn de schilderijen van Rosalie de Graaf. In Aalten portretteerde ze een boerenfamilie op vier voersilo's. Luidruchtig is het hooikanon van Simon de Jong. Als een van de laatste boeren blaast hij het losse hooi er mee in de hooiberg.

Inkijkexemplaar.

Avontuurlijk zijn de brilschapen van Judith van Thuil. Het bergschaap uit Karinthië heeft een fraaie briltekening op de kop. Herontdekt is het Wonder van Scheemda, een smakelijk doperwtje dat in de jaren twintig en dertig op de markt kwam.

voorraad onbekend
€ 5,45

BELLE Magazine is een meidenblad voor christelijke meiden. Met artikelen, interviews en inspiratie over geloof, fashion, beauty, liefde, jezelf, DIY's en nog veel meer. BELLE Magazine biedt je meer dan 50 pagina's leesplezier!

Breinkrakers zomerboek Goetheer,-de Jonge, Marianne
voorraad onbekend
€ 6,95

Dit superleerzame puzzelboek zorgt dat je Bijbelse kennis wordt opgekrikt. Quizpuzzels, woordzoekers, sudoku's, quizfilippines en andere wijsheden en weetjes zorgen voor urenlang puzzelplezier.

Vuur dat nooit dooft Erwich, René; Leene, Almatine
voorraad onbekend
€ 24,99

Vuur dat nooit dooft van René Erwich en Almatine Leene is een onmisbaar theologisch boek over gender en seksualiteit in de kerk. ­In veel kerken en andere christelijke gemeenschappen leven er vragen over gender en seksualiteit. De praktijk is weerbarstig en er is veel verlegenheid. Ook is er vaak weinig ruimte om dieper op het onderwerp in te gaan en zijn gesprekken vaak eenzijdig. Dit boek geeft de achtergrondinformatie die voor een goed gesprek nodig is. De auteurs geven een theologisch raamwerk waarmee met een bredere bril naar de vragen rond gender en seksualiteit gekeken kan worden. Een onmisbaar boek bij het spreken over deze actuele thematiek.

voorraad onbekend
€ 29,95

The NIV Premium Gift Bible is a gift that will last, with a durable and stylish Leathersoft™ cover and thick Bible paper. The perfect choice for a graduation, confirmation, holiday or birthday gift!

Features:
Full text of the accurate, readable, and clear New International Version (NIV)
7.5-point print size
Quality binding lays flat
Words of Jesus in red
Ribbon marker
Presentation page
Bible dictionary

voorraad onbekend
€ 20,-

Liefde is het fundament van alle menselijke relaties.
Gary Chapman is ervan overtuigd dat iedereen een door God ingegeven verlangen heeft naar oprechte en onvoorwaardelijke liefde: elk mens heeft de behoefte te weten dat iemand van hem of haar houdt. Als aan deze behoefte tegemoet wordt gekomen, kun je de mogelijkheden die God je geeft gebruiken in de wereld om je heen. Door middel van veel voorbeelden en anekdotes uit de praktijk laat Chapman zien dat je de bewezen principes over het geven en ontvangen van onvoorwaardelijke liefde kunt toepassen in al je relaties met familie, vrienden, collega's en klasgenoten. Zijn eerste bestseller, De vijf talen van de liefde, is al door meer dan drie miljoen mensen gelezen. Nu heeft hij dezelfde boodschap afgestemd op de unieke behoeften van singles. Hij gebruikt veel voorbeelden en anekdotes uit de praktijk. In deze herziene uitgave is een hoofdstuk opgenomen over Online dating: de voordelen, valkuilen en overwegingen.

Gideon Shirer, Priscilla
voorraad onbekend
€ 34,99

Bij de naam Gideon denken we al snel aan zijn heldhaftige overwinning met slechts 300 soldaten. Maar Gideons verhaal gaat niet alleen over triomf. Het gaat ook over zwakheid. Over hoe God de worsteling van één man ombuigt tot een overwinning. Herken jij Gideons gevoelens van zwakte en tekortschieten? Deze studie moedigt je aan om je beperkingen te omarmen als een geschenk van God. Zo wordt jouw zwakte Gods kracht. Gideon is een 7-weekse bijbelstudie voor groepen, met een combinatie van zelfstudie en video-onderwijs. Het boek bevat een inlogcode die toegang geeft tot de online video's. Ook staan er tips in voor groepsleiders, met extra informatie en gespreksvragen.

voorraad onbekend
€ 13,95

'Barmhartig en genadig is de Heer', riep Reli in de kerk, om daarna over te gaan tot de orde van de dag en een mens naast de weg genadeloos te behandelen en volstrekt te negeren. Mensen in de kerk vallen soms vies tegen, terwijl mensen die niet geloven buitengewoon menslievend kunnen zijn. Het verhaal van de barmhartige Samaritaan is een verhaal dat tijdloos is. Het inspireert en daagt ons uit tot zelfreflectie en verandering. Want wij kunnen zomaar die zwaargewonde man langs de weg, de priester, de Leviet of de Samaritaan zijn. De vraag wie we willen zijn en worden, klinkt in Jezus' gelijkenis voortdurend door. Dit boek gaat over mensen die op weg gaan, onderweg zijn en van de weg afraken. Het is geschreven voor hen die in de spiegel willen kijken, zodat geloof vorm kan krijgen in het dagelijks leven. Koert Koster (Hoogeveen1973) schreef veel boeken over diverse thema's. Hij studeerde filosofie en theologie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam.

Een warme band met God Boer-Sonnenschein, Mieke de
voorraad onbekend
€ 14,99

Een warme band met God van Mieke de Boer-Sonnenschein biedt een psychologisch perspectief op de relatie met God. De rol die hechting daarbij speelt en de invloed daarvan op het geloofsleven worden besproken. Je leert hoe je negatieve verwachtingen van God kunt ombuigen naar een eerlijke en kwetsbare manier van omgaan met Hem. Een uniek boek over de manier waarop de psychologie van gehechtheid je kan helpen bij het opbouwen van warme band met God.

voorraad onbekend
€ 10,-

De boot op het land:
Als God de aarde maakt, geeft hij alle mensen een eigen plek om op te wonen. Maar de mensen zijn niet lief tegen elkaar. Daarom zoekt God een oplossing. Noach mag hem erbij helpen.

De prachtige tekeningen van Marijke ten Cate worden ondersteund door sprankelende gedichtjes van Corien Oranje die elke peuter en kleuter zullen aanspreken.

Dit is mijn jas:
De broers van Jozef zijn het zat. Die opschepper met z'n mooie jas moet maar eens een lesje leren. Ze gooien hem in een put. Als dat maar goed afloopt...

Boardboekje voor jonge kinderen, gemaakt met de kleurrijke illustraties van Marijke ten Cate, bekend uit de Prentenbijbel. De korte en rake teksten zijn geschreven door Corien Oranje. Vanaf 2 jaar.