Nieuws

Week van het christelijke boek 2019

 

Van 20 maart t/m 30 maart 2019 organiseert BCB voor de 16e keer de Week van het Christelijke Boek. Boekhandels verwennen hun klanten tijdens deze campagne met Lichtval van Marianne Grandia. Elke klant ontvangt dit boekje gratis tijdens de actieperiode, bij besteding van ten minste € 12,50 aan boeken. 

Komt u bij uw web-bestelling in aanmerking voor het gratis actieboekje?
U hoeft niets te doen. Wij voegen het toe aan uw bestelling!
 

Over Marianne:
Grandia Marianne Grandia debuteerde in 2011 met de roman Witter dan sneeuw, die direct werd bekroond met de Publieksprijs Christelijke Boek 2012. Inmiddels heeft ze twee non-fictieboeken, een novelle en vier romans op haar naam staan. De laatste, Onder Zijn vleugels, verscheen eerder dit jaar. Grandia (1965) werd geboren in Alphen a/d Rijn en woont met haar man in Woudrichem. 

Over de novelle Lichtval:
Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen. In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator blikken Thijs en Jolanda vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug?
Een verhaal over de kwetsbaarheid van liefde, dat je als lezer aan het denken zet: wil ik gelukkig worden of gelukkig maken?

 

Alle nieuwsberichten

9 november 2018-Week van het christelijke boek 2019