Privacybeleid

Privacybeleid
Stichting Christelijke Boeksjop Rinnah (Rinnah) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar winkels, websites en acties en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je met Rinnah deelt vertrouwelijk wordt behandeld.
Voor welke doeleinden verzamelt en verwerkt Rinnah persoonsgegevens:
Voor het uitvoeren van bestellingen uit de Rinnah Webshop.
Voor de afhandeling van informatieverzoeken en klachten.
Voor overige activiteiten zullen wij persoonsgegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. 

1. Voor het uitvoeren van bestellingen uit de Rinnah Webshop
Rinnah gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
· Als je een bestelling plaatst, hebben we je naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
· Met je toestemming gebruiken wij jouw gegevens om te informeren over speciale aanbiedingen en acties.
· Als je een profiel aanmaakt bewaren wij je gegevens op een beveiligde server die in opdracht van Rinnah door derden wordt beheerd. In het Rinnah account slaan wij informatie op zoals jouw naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres, zodat deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw ingevuld hoeft te worden.
· Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
· Als je besluit een recensie te schrijven, heb je de mogelijkheid om te kiezen of jouw naam achter te laten, welke getoond worden op de website. Wij zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen niet te publiceren. 

2. Voor de afhandeling informatie verzoeken en klachten
Als je een vraag of klacht hebt over de dienstverlening van Rinnah winkel of de Rinnah webshop kun je contact opnemen met de medewerker(s) in de winkel of via info@boeksjoprinnah.nl .
Wij zullen jouw contactgegevens en jouw vraag of klacht opslaan om jouw verzoek in behandeling te nemen. Rinnah kan vragen om meer (persoons)gegevens om aan je verzoek te voldoen en/ of de afhandeling van de klacht af te handelen. Deze (persoons)gegevens worden niet voor andere doeleinden ingezet.  

3. Voor overige activiteiten
Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij jouw naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

Rinnah verkoopt jouw gegevens niet
Rinnah zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen wanneer deze gegevens strikt noodzakelijk zijn voor de derde partij bij het uitvoeren van de betreffende dienstverlening, tenzij Rinnah op grond van een wettelijke bepaling daartoe verplicht is.
Voor zover en wanneer er sprake is van deze derden hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten om te waarborgen dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.
 

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Rinnah
Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Wij zullen alle redelijke organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen treffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen en deze te beschermen tegen verlies, oneigenlijk gebruik of aanpassing.
Wij bewaren jouw (persoons)gegevens niet langer dan noodzakelijk is.
Wanneer je online op Rinnah.nl een bestelling plaatst of je Mijn Rinnah.nl account raadpleegt, wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding, een zogenoemde Secure Socket Layer (SSL). Deze techniek zetten wij in om je gegevens te beschermen en kan je onder andere herkennen door het symbool van een hangslot voor de naam van de website.  

Websites van derden
Websites van derden die via hyperlinks met onze website zijn verbonden vallen niet onder toepassing van deze privacyverklaring. Lees voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan. 

Minderjarigen
Minderjarigen mogen slechts hun persoonsgegevens verstrekken aan Rinnah na toestemming van één van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers.  

Recht op inzage, correctie en verwijdering
Jouw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld. Daarbij heb je recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens. Je kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die Rinnah over jou verzamelt en deze laten corrigeren of verwijderen door een verzoek op te sturen naar info@boeksjoprinnah.nl.
Als je geen e-mail meer wenst te ontvangen met informatie over producten en/of (persoonlijke) aanbiedingen, dan kun je dat ook aangeven door een verzoek op te sturen naar het hierboven genoemde emailadres of postadres dat vermeld staat op de website.  

Autoriteit Persoonsgegevens
Klachten en vragen proberen wij zo goed mogelijk af te handelen. Mocht je niet tevreden zijn met de afhandeling van jouw klacht of vraag dan kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Cookiebeleid
Om te zorgen dat de Rinnah website en webshop goed werkt en je fijn kunt winkelen maakt Rinnah.nl gebruik van cookies. 

Wat zijn cookies?
Cookies verzamelen informatie die nodig is voor het juist functioneren van een website. Cookies van Rinnah.nl zijn veilig. Ze kunnen geen persoonlijke informatie verzamelen en zijn veilig voor je pc, laptop, telefoon of tablet. Meer informatie over privacy op Rinnah.nl vind je in bovenstaand artikel over onze Privacybeleid. 

Welke cookies worden er gebruikt?
Cookies zorgen ervoor dat:
- fouten en ongemak op de website worden opgespoord;
- verbeteringen kunnen worden getest;
- de website snel is;
- je veilig winkelt op Rinnah.nl;
- je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen;
- artikelen in je winkelwagentje bewaard blijven;
- je reviews kunt lezen en schrijven en video's kunt bekijken;
- persoonlijk advies mogelijk is op basis van eerder gekochte en/of bekeken artikelen;
- je producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google;
- wij advertenties kunnen laten zien met artikelen die je eerder hebt bekeken;
- adverteerders (en door adverteerders ingeschakelde partijen) kunnen meten hoe vaak een advertentie wordt getoond of op een advertentie wordt geklikt. Daarnaast kunnen ze meten of op een later tijdstip via de website van de adverteerder bestellingen worden geplaatst. 

Hoe lang blijven cookies staan?
De meeste cookies van Rinnah.nl verdwijnen als je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. Je kunt ze zelf op elk moment via je browser verwijderen. 

Kan ik cookies verwijderen of uitschakelen?
Cookies kun je altijd zelf via je browser-instellingen verwijderen of uitschakelen. Uitleg over het aanpassen van de cookie-instellingen vind je onder Help in de meeste browsers. Let op: de meeste websites werken niet optimaal als je cookies uitschakelt.

Aanpassen Privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor dit Privacybeleid aan te passen.