Saldo cadeaukaart controleren

 

Voor onderstaande cadeaukaarten kunt u hier het saldo controleren.  

 
Rinnah CadeaukaartBoekenbon CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Rinnah Cadeaukaart

Boekenbon Cadeaukaart

VVVCadeaukaart

 

Aan de saldocontrole kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Algemene informatie m.b.t de Rinnah-cadeaukaart: 

De Rinnah-cadeaukaart kan opgewaardeerd worden met ieder gewenst bedrag tussen de € 5,- en € 250,-. Voor verkoop via de website zijn het vaste bedragen tussen de € 5,- en € 25,-. De geldigheid is 5 jaar en staat vermeld op de achterzijde van de kaart. 

De Rinnah Cadeaukaart is alleen inwisselbaar bij Chr. Boeksjop Rinnah. Er wordt aan gewerkt om de cadeaukaart ook als betaalmiddel in de webshop te kunnen gebruiken. 

 

Algemene informatie m.b.t de Boekenbon-cadeaukaart: 

De Boekenbon Cadeukaart kan in de winkel opgewaardeerd worden met ieder gewenst bedrag tussen de € 5,- en € 250,-. Voor verkoop via de website zijn het vaste bedragen tussen de € 5,- en € 25,-. De geldigheid is 3 jaar en staat vermeld op de achterzijde van de kaart.  

De Boekenbon is EGI gecertificeerd volgens de regels van DNB. Dit betekent dat de Boekenbon altijd haar waarde behoudt en 100% gedekt is via een Stichting Derdengelden.  

Inwisselbaar bij ruim 1.500 winkelketens, boekhandels en webwinkels voor alle boeken en e-boeken. Voor saldo, innamepunten, en de algemene voorwaarden, zie www.boekenbon.nl.