Acties:

 

Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak organiseert in oktober 2017 voor de 23ste keer de Christelijke Kinderboekenmaand met als thema 'Bibbers in je buik'. We gaan op zaterdag 30 september al van start! 


Dit thema heeft raakvlakken met het thema van de algemene Kinderboekenweek 'Griezelen'. BCB biedt met het motto 'Je hoeft niet bang te zijn, want God is bij je' een positief christelijk geluid ten opzichte van het motto van de Kinderboekenweek 'Gruwelijk eng'. Iedereen is wel eens bang, ook mensen die in God geloven. Mozes durfde niet tegen de farao te praten en schoof zijn broer Aäron naar voren. En koningin Esther was heel bang toen ze Koning Ahasveros moest gaan vragen het Joodse volk te redden. Gelukkig zegt God zelf in de Bijbel: “Je hoeft niet bang te zijn, want Ik ben bij je. Ik help je en Ik maak je sterk.” (Jesaja 41) 

Speciaal voor de Chr. Kinderboekenmaand worden er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema. Het prentenboek voor de onderbouw wordt gemaakt door Linda Bikker. Judith van Helden is de auteur van het actieboek voor de middenbouw en Ineke Kraijo schrijft het actieboek voor de bovenbouw.  

Hieronder vindt je de actieproducten van dit jaar. Ze zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 30 september. Reserveren kan natuurlijk al.

 
1.Bange barend leert vliegenBange barend leert vliegen
Bikker, Linda
€ 5,95
5.Bibbers MUZIEKBOEKBibbers MUZIEKBOEK
Oke4Kids
€ 5,99
 
2.Dieven in de buurtDieven in de buurt
Helden, Judith van
€ 4,95
6.Bibbers, je hoeft niet backingtrackBibbers, je hoeft niet backingtrack
Oke4kids
€ 17,95
 
3.Als je durftAls je durft
Kraijo, Ineke
€ 4,95
7.Bibbers WERKMAPBibbers WERKMAP

€ 12,95
 
4.Bibbers cdBibbers cd
Oke4kids
€ 6,95