Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Rinnah Top 5 november: Kind & Jeugd (Bijbel)verhalen

De 'Rinnah Boekentopvijf' wordt maandelijks samengesteld in vier categorieën: fictie, non-fictie, kind & jeugd en Kind & Jeugd (Bijbel)verhalen.

voorraad onbekend
€ 6,95

Met dit stickerboek koopt u een verhalen- en plakboek in één! Kinderen zullen genieten van deze prachtig geïllustreerde vertellingen. Ze kunnen de stickers gebruiken om de verhalen tot leven te brengen, en er zo hun eigen boek van te maken.

voorraad onbekend
€ 7,95

Er is iets wat je echt moet weten, het is geweldig nieuws: God houdt van alle mensen en dus ook heel veel van jou. Ontdek samen met je kind(eren) hoeveel God van mensen houdt in dit boek, dat in begrijpelijke taal vertelt over Gods liefde en prachtige illustraties bevat. Een prachtige boodschap die ieder kind moet horen.

Goed nieuws! God houdt van jou! maakt deel uit van de serie Goed nieuws!. Andere delen zijn Goed nieuws! Jezus is geboren! en Goed nieuws! God maakte alles!

voorraad onbekend
€ 6,50

Een kartonboekje met een Bijbels verhaal voor de allerkleinsten, vanaf anderhalf jaar. De eenvoudige tekst is van de hand van Laura Zwoferink, auteur van de serie Kijk en Luister. Met mooie tekeningen van Jaap Kramer voor veel kijkplezier.

Ark van noach Zwoferink, Laura
voorraad onbekend
€ 6,50

Een kartonboekje met het bijbelverhaal over Noach voor de allerkleinsten, vanaf anderhalf jaar. De eenvoudige tekst is van de hand van Laura Zwoferink, auteur van de serie Kijk en Luister. Met mooie tekeningen van Jaap Kramer.

voorraad onbekend
€ 9,95

Na het succes van de Babybijbel met de zwart-wit illustraties van Marieke ten Berge, is er nu ook een hardkartonnen luikjesboekje voor peuters met het bekende bijbelverhaal van het verloren schaapje. Corien Oranje schreef hierbij een nieuwe tekst op de melodie van een bekend kinderlied.

+ herkenbaar
+ nieuw lied op bekende wijs
+ Corien Oranje & Marieke ten Berge
+ dreumesen, peuters
+ luikjesprentenboek
+ hardkarton, handzaam
+ cadeauboek
+ vanaf 9 maanden