Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ontmoetingen met God

100 dagen dagboek.

Achteres, Priscilla


Dit product bevindt zich in:

Dagboeken & Overdenkingen Dagboeken Vrouwen

Prijs: € 18,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789083114958
Auteur(s) : Achteres, Priscilla
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verschenen : September 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 304
Afmetingen : 168 x 116 x 29 mm
Gewicht : 316 gram
Beschrijving

Als jij - net als ik - niet zoveel tijd hebt om apart te zetten voor God, onthoud dan dit: God komt naar je toe. Hij weet waar je bent en kent de lasten die je draagt.' - Priscilla Docter-Agteres

Is het je wel eens opgevallen dat het in de Bijbel altijd mannen zijn die de bergen in trekken om God te ontmoeten? Zelden horen we over vrouwen die dat doen, en we weten wel waarom - toch?
De vrouwen waren veel te druk met hun dagelijkse bezigheden! Zij konden hun baby's niet in de steek laten, noch hun huis, tuin, of de duizenden andere verantwoordelijkheden, voor een ontmoeting met God. Ben jij als vrouw ook zo vaak op zoek naar een moment dat daar rustig of heilig genoeg voor is? Laat je dan bemoedigen door de verrassende waarheid die Priscilla in dit boek laat zien: God komt in de Bijbel juist Zélf naar vrouwen toe. Gewoon daar waar ze zijn, tijdens hun gewone, dagelijkse bezigheden.

Dit handzame dagboekje kun je overal mee naar toe nemen. Lees het met een kop koffie bij het aanrecht of op de bank en laat je hart openen om God te zien in de meest gewone dingen. Hij is bij je!

Velden met een * zijn verplicht