Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verschijnen binnenkort:

Weids Wandelen Leenman, Liesbeth
voorraad onbekend
€ 9,50

Dit boekje is een van de producten van Denkend aan Holland. Het helpt bij het beleven van onze mooie streek. Door het maken van boeiende wandelingen. Of door een van de recepten uit te proberen. Of gewoon weg te zwijmelen bij het lezen van de gedichten en je te verliezen in de foto's en tekeningen. Geniet ervan met volle teugen.

In 2018 begon het project Denkend aan Holland, onderdeel van Groen Verbindt Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Bedoeld om het prachtige veenweidelandschap van dit gebied meer onder de aandacht te brengen. Het gebied, dat wij in bruikleen hebben en dat we moeten doorgeven aan de generaties die na ons komen. Op dat landschap moeten wij heel zuinig zijn; er zelfs van gaan houden.

De beste manier van kennismaking is die van beleving. Door het gebied in te trekken en door alles wat je ziet, ruikt, proeft, voelt en hoort tot je te nemen. Het op te snuiven. Dan ervaar je naast een veelheid aan weilanden vooral ook veel water in het gebied, dat zelfs dominant aanwezig is. Het wordt soms opgestuwd door de wind. Evenals de voortjagende wolken aan de prachtige luchten. Het is de moeite waard!

Dick de Jong, projectleider 'Denkend aan Holland'

voorraad onbekend
€ 13,99

'Dit wordt het ergste jaar van mijn leven' is het eerste deel in de meidenserie Romy's rampenplan.

De ouders van Romy willen weg uit Amsterdam, om in het buitenland een Bed & Breakfast te beginnen. Tijdens de meivakantie gaan ze in Frankrijk op zoek naar de perfecte locatie. Een rampzalig plan! Romy wíl helemaal niet mee naar Frankrijk, en zeker niet om naar huizen te kijken. In plaats daarvan gaat ze met de trein naar haar opa in Haren, om hem te helpen in zijn tankstation. Maar het gaat niet zo goed met opa. Kan hij nog wel in zijn huis blijven wonen? Romy bedenkt een plan waarmee ze een verhuizing naar het buitenland kan voorkomen én haar opa kan helpen. Een hartverwarmend en vrolijk boek over familie, vrienden, liefde en afscheid.

voorraad onbekend
€ 23,99

Het hart van de chocolaterie van Laura Frantz is een hartverwarmende roman over de eigenaar van een chocolaterie, Esmée Shaw, en een legerkapitein, Henri Lennox.

Het is 1755. De achtentwintigjarige Esmée woont in York, Virginia en lijdt nog steeds onder langdurig liefdesverdriet. Ze wil heel graag iets doen om haar leven zin te geven, iets meer dan alleen een chocolaterie runnen.

Kapitein Henri Lennox is na lange afwezigheid weer thuisgekomen en is van plan om de vuurtoren in de gevaarlijke Chesapeake Bay op te bouwen, een droom die hij ooit deelde met Esmée. Als ze elkaar weer tegenkomen, wordt er een voorzichtige basis gelegd om de pijn van het verleden te overwinnen.

Intussen wordt de stad overschaduwd door komende oorlogsdreiging met de Fransen en krijgt Henri de opdracht om een expeditie te leiden. Zijn toekomst is plotseling opnieuw met onzekerheden gevuld. Lukt het Esmée en Henri om de onzekerheden te overwinnen en hun gezamenlijke droom een kans te geven?

voorraad onbekend
€ 22,99

In 'Een weg door vuur en water' van Charles Martin krijgt Murphy Shepherd het zwaar te verduren, zelfs voor iemand die weet dat het leven niet over rozen gaat. Hij heeft er zijn carrière van gemaakt mensen te redden die slachtoffer geworden zijn van mensenhandel, maar dit keer komt dat wel heel dichtbij.

Als zijn vrouw, haar dochter en twee andere tieners ontvoerd worden, valt de bodem onder Murphy's bestaan weg. Met meer moorden dan sporen om te volgen heeft hij geen idee waar hij moet beginnen om zijn geliefden terug te vinden. Maar hij zal vechten tot zijn laatste adem om ze te redden...