Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

HSV jongerenbijbel

Prijs: € 57,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789065393739
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Thema : Christendom
Bijbels
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Royal Jongbloed
Verschenen : November 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 2592
Afmetingen : 238 x 149 x 35 mm
Gewicht : 1088 gram
Beschrijving

Deze unieke uitgave bevat de complete Bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra's voor jongeren. Waaronder enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongeren handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder Bijbelboek een of meerdere landkaartjes en illustraties. En tientallen kleurenfoto's. De complete Heidelbergse Catechismus is achterin opgenomen. De HSV Jongerenbijbel zal ook beschikbaar komen als Android app voor telefoon en tablet.

De jeugdbonden HGJB en LCJ zijn betrokken geweest bij de tot standkoming van de HSV-jongerenbijbel.

Pluspunten
Het gaat om een complete Bijbeluitgave van de Herziene Statenvertaling met duizenden stukjes tekst als toelichtingen, die goed leesbaar zijn voor jonge mensen en die als zodanig zijn uitgetest bij diverse scholen.
Voor het eerst in de geschiedenis is de Heidelberger Catechismus verweven door de hele Bijbel heen, waarbij de tekst toepassingen krijgt bij minder bekende gedeelten uit het Oude en Nieuwe Testament.

De uitgave wordt gemaakt in combinatie met een app, waarbij ondersteunend materiaal speciaal ontwikkeld is voor een digitale toepassing; er zitten snufjes in de uitgave die je elders niet tegenkomt.

Velden met een * zijn verplicht