Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

NBV21 Jongerenbijbel


Dit product bevindt zich in:

Bijbels Nieuwe Bijbelvertaling '21

Prijs: € 59,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789089124333
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Reeks : NBV21
Uitgever : NBG
Verschenen : Mei 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 1792
Afmetingen : 245 x 173 x 40 mm
Gewicht : 1350 gram
Beschrijving

Zeer uitgebreide Jongerenbijbel bij de NBV21, met bijdragen die geschreven zijn door een interconfessioneel team van auteurs. De Bijbel verschijnt in samenwerking met de jongerenorganisaties BEAM, HGJB, IJD, MOVE en WAY.

Deze nieuwe Jongerenbijbel helpt jongeren om zelf de Bijbel te lezen en de relevantie van dit boek te ontdekken voor hun eigen leven. De Jongerenbijbel bevat veel extra content zoals themaroutes, personenpagina's en themapagina's. Daarmee is deze Jongerenbijbel een gids die je helpt om je mening te vormen over actuele thema's en te groeien in je geloof.

Uniek aan deze Jongerenbijbel:
- Bijbel met veel extra content, zoals themaroutes om je weg door de Bijbel te vinden en je te verdiepen in Bijbelse thema's.
- Met personenpagina's en themapagina's die aansluiten bij de leefwereld en (geloofs)vragen van jongeren van verschillende leeftijden.
- Geen pasklare antwoorden, maar handvatten om zelf op zoek te gaan.
- Bijdragen geschreven door een team van auteurs uit verschillende kerken in Nederland en Vlaanderen, onder wie Bram van Putten, Corine Zonnenberg, Corjan Matsinger, Ilse Visser, Pieter Both, Raymond Hausoul, Stephen van der Leij en Tabitha van Krimpen.
- Jongerenbijbel bij de nieuwste Bijbelvertaling (NBV21).

De inhoud van de Jongerenbijbel sluit aan bij de belevingswereld van jongeren die naar de middelbare school gaan en oudere jongeren. Extra: Wordt geleverd met een hoes met 6 unieke en eigentijdse covers: 1 standaardcover en 5 covers van verschillende jongerenorganisaties. Dankzij de flexibele band slaat de Bijbel goed open.

Velden met een * zijn verplicht